bin_header
 
Hoe registreren?
 
Algemeenheden
 
De buurtinformatienetwerken werden opgericht om de veiligheid in uw buurt te verhogen. Waarom er dan zelf geen lid van worden? Hoe meer aangesloten leden, hoe groter de waakzaamheid. Het is een gratis lidmaatschap.
 
Voorlopig wordt de werkingskost van het BIN door de lokale overheid gedragen. De kostprijs bestaat uit de kost voor het versturen van berichten en infrastructuele ondersteuning. Het Provinciebestuur draagt de kosten voor de connecties met de firma Enoxus die instaat voor het verspreiden van de dringende BIN-berichten.
 
De co÷rdinatoren en stuurgroep worden georganiseerd op vrijwillige basis en is belangloos.
 
De persoonlijke gegevens van de leden waarover het BIN beschikt, zullen enkel gebruikt worden voor de BIN-werking en dit conform de wet op de privacy.
 
Hoe registreren als BIN-lid?
 
  1. Je weet nu hoe het buurtinformatienetwerk werkt en hoe nuttig deze samenwerking met de politie en lokale overheid kan zijn;
  2. Je hebt het huishoudelijk reglement gelezen en je gaat hiermee akkoord;
  3. Je hebt een gsm of vaste telefoonlijn ter beschikking;
  4. Klik hier op registratieformulier en vul het nadien in. Je kan het elektronisch verzenden door op verzend te klikken of het uitprinten en aan uw co÷rdinator of stuurgroep bezorgen;
  5. Lukt een elektronische inschrijving niet, neem dan contact op met het BIN- secretariaat.
 
Wil U meerdere personen uit uw gezin als BIN-lid laten registreren, dan kan met telkens een nieuwe registratie te doen. Let erop dat u bij een wijziging van uw telefoonnummer of e-mailadres het BIN-secretariaat hiervan kennis geeft.